Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/1393
Назва: УПРАВЛIННЯ ПОСТАЧАННЯМ ТА ЯКIСТЮ РИБНИХ КОНСЕРВIВ В ТОМАТНОМУ СОУСI
Автори: Кельм, Олександра
Дата публікації: гру-2018
Опис: ВИПУСКНA КВAЛIФIКAЦIЙНA РОБОТA
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/1393
Розташовується у зібраннях:076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kelm_2018_12.pdf10,82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.