Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/2093
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПирлик, Богдани-
dc.date.accessioned2020-03-30T11:21:31Z-
dc.date.available2020-03-30T11:21:31Z-
dc.date.issued2019-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/2093-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleПСИХОЛОГІЧНІ КРИТЕРІЇ ПРОФЕСІЙНОГО ВІДБОРУ ПРАЦІВНИКІВ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВАuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:053 Психологія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пирлик Богдана Миколаївна.pdf1,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.