Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/217
Назва: Організація та методика контролю реалізації готової продукції суб`єктом господарювання
Автори: Рибачок, Алли
Дата публікації: гру-2018
Опис: ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/217
Розташовується у зібраннях:071 Облік і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рибачок_2018_12.pdf1,88 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.