Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/2237
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШукліна, Валерія-
dc.date.accessioned2020-04-03T11:27:19Z-
dc.date.available2020-04-03T11:27:19Z-
dc.date.issued2019-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/2237-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.title«Комунікаційна політика підприємства ресторанного господарства (за матеріалами ФОП «Матвійчук Євгенія Дмитрівна», м. Київ)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:061 Журналістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shuklina V._VKR_2020 ПДФ.PDF2,86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.