Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/2284
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДолі, Вікторії-
dc.date.accessioned2020-04-06T07:55:04Z-
dc.date.available2020-04-06T07:55:04Z-
dc.date.issued2019-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/2284-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleПланування роботи з персоналом закладу ресторанного господарства (за матеріалами ТОВ «СОФІЯ-М», м. Київ)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:073 Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Доля В.С..pdf5,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.