Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/3334
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorHmyria, Anastasiia-
dc.date.accessioned2020-06-26T07:30:05Z-
dc.date.available2020-06-26T07:30:05Z-
dc.date.issued2019-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/3334-
dc.descriptionFINAL QUALIFYING PAPERuk_UA
dc.titleINNOVATIVE GASTRONOMIC TOURISM PRODUCT DEVELOPMENT BY COMPANY BASED ON THE EXAMPLE OF “TRAVEL HUB” LTDuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:242 Туризм

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gmyrya.pdf2,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.