073 Менеджмент Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 141 до 160 з 520
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023-02Антикризові програми розвитку суб’єкта готельного бізнесуБахтін, Данііл
2022-06СИСТЕМА ОПЕРАЦІЙНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ’ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУШляма, Анна
2022-06САМОМЕНЕДЖМЕНТ В УПРАВЛІННІ СУБ’ЄКТОМ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ «PREMIER HOTEL LYBID», м. КИЇВЛіантрович, Вікторія
2022-06СИСТЕМА МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ ГОТЕЛЮ «SKY LOFT HOTEL KYIV BY RIXWELL», М. КИЇВМажуга, Марія
2022-06УПРАВЛІННЯ ПРОДАЖАМИ ПОСЛУГ СУБ’ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУБабій, Леся
2022-02Система операційного менеджменту суб’єкта ресторанного бізнесуШуміцький, Богдан
2022-02ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ РЕСТОРАНУ «DE CANTER», м. КИЇВЦикура, Анастасія
2022-02СИСТЕМА ВИРОБНИЧОГО МЕНЕДЖМЕНТУ РЕСТОРАНУ «GURAMMA RESTAURANT», м. КИЇВПилипчук, Петро
2022-02СИСТЕМА ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ ПрАТ ГОТЕЛЮ «Дніпро», м. КиївКараульна, Катерина
2022-02МАРКЕТИНГОВІ КОМУНІКАЦІЇ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ РЕСТОРАНУ ШВИДКОГО ХАРЧУВАННЯ “ЛЬВІВСЬКІ КРУАСАНИ”Олексієнко, Андріани-Єви
2022-02СИСТЕМА ІВЕНТ-МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ’ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ «INTERCONTINENTAL», М. КИЇВЗмушко, Володимир
2022-02СИСТЕМА ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕРСОНАЛУ ГОТЕЛЮ «HOLIDAY INN KYIV», м. КИЇВІвченко, Євгенія
2022-02СИСТЕМА КРОСС-КУЛЬТУРНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ «FRAU ROSA», М. КИЇВГончаренко, Дмитро
2022-02СИСТЕМА ВИРОБНИЧОГО МЕНЕДЖМЕНТУ РЕСТОРАНУ «МАЯК», м. КИЇВГірчук, Артем
2022-02СИСТЕМА АДМІНІСТРАТИВНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ’ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ «БРАТИСЛАВА », М. КИЇВБелова, Дар'я
2021-12Диверсифікація послуг пабу «Nikas», м. Корсунь-Шевченківський, Черкаська обл.Шестопал, Андрій
2021-12Операційний менеджмент ресторану «Околиця», м. Шепетівка, Хмельницька облБезкоровайна, Ольга
2021-12Економічна стратегія готелю “Президент готель” м. КиївХолоднов, Денис
2021-12ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЕМ «ДНІПРО», М. КИЇВФаріончук, Марина
2021-12УПРАВЛІННЯ ПОВЕДІНКОЮ СПОЖИВАЧІВ КАВ’ЯРНІ «UCOFFEE», М. КИЇВСкребець, Тетяна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 141 до 160 з 520