Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 281 до 300 з 520
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019-12 | СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ КАФЕ «COFFE TIME», М. КИЇВ НА УМОВАХ ФРАНЧАЙЗИНГУ | Загоруй, Марина |
2019-12 | Операційні стратегії ресторану «HayLoft», м. Київ | Загарія, Яна |
2019-12 | ІНТЕГРОВАНІ МАРКЕТИНГОВІ КОМУНІКАЦІЇ ГОТЕЛЮ «RAMADA ENCORE KIEV», М. КИЇВ | Юрченко, Аліна |
2019-12 | ІННOВAЦІЙНA СТРAТЕГІЯ РЕСТOРAНУ «L’RAFA CAFÉ LOUNGE», М. КИЇВ | Юрченкo, Ніна |
2019-12 | СТРАТЕГІЯ ІНТЕГРАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ГОТЕЛЮ «ПРЕМ’ЄР ПАЛАЦ», М. КИЇВ | Ярославцева, Дар’я |
2019-12 | УПРАВЛІННЯ МАТЕРІАЛЬНИМИ АКТИВАМИ КАФЕ «АРАРАТ», М.КИЇВ | Ворона, Ганна |
2019-12 | Економічна стратегія ресторану «Мангал», м. Київ | Виноградова, Наталія |
2019-12 | КОРПОРАТИВНЕ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЕМ «ПРЕМ’ЄР ПАЛАЦ», М. КИЇВ | Усатенко, Інна |
2019-12 | «Система операційного менеджменту ресторану «Ресторан», смт. Пулини, Житомирська обл.» | Цілик, Яна |
2019-12 | Операційна стратегія готелю « Україна », м. Київ | Токар, Вікторія |
2019-12 | СТРАТЕГІЯ ДИФЕРЕНЦІАЦІЇ ПОСЛУГ КАФЕ-БАРУ «ЖУЛЬ ВЕРН», М. ВИШНЕВЕ, КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ | Сивак, Ольга |
2019-12 | ОНЛАЙН-РЕПУТАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ «РУСЬ», М. КИЇВ | Сирота, Артем |
2019-12 | РЕКЛАМНА СТРАТЕГІЯ ГОТЕЛЮ «УКРАЇНА», М. КИЇВ | Сущенко, Борис |
2019-12 | ІНФОРМНАЦІЙНА СИСТЕМНА УПРАВЛНІННЯ ГОТЕЛЕНМ "БРАТИСЛАВА", М. КИЇВ | Суровська, Валерія |
2019-12 | СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ КАВ’ЯРНІ « PELICAN ROUGE», М. КИЇВ | Стрихар, Діана |
2019-12 | ЦІНОВА ПОЛІТИКА РЕСТОРАНУ «РАНЧО ЕЛЬГАУЧО», М. КИЇВ | Старинець, Ганна |
2019-12 | Стратегіядиверсифікаціїпослугготельного комплексу «Турист», м. Київ | Старовойт, Валентина |
2019-12 | УПРАВЛІННЯ ОПЕРАЦІЙНИМИ ВИТРАТАМИ ГОТЕЛЮ «PLAZA», М. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ | Слободанюк, Марина |
2019-12 | УПРАВЛІННЯ МАТЕРІАЛЬНИМИ АКТИВАМИ ГОТЕЛЮ РЕСТОРАНУ «GALLERY», М. КИЇВ | Слободянюк, Юлія |
2019-12 | ОНЛАЙН-РЕПУТАЦІЯ ГОТЕЛЮ «HOLIDAY INN KYIV», м. КИЇВ | Скора, Катерина |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 281 до 300 з 520