241 Готельно-ресторанна справа Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 73
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020-12КОРПОРАТИВНА СИСТЕМА БРОНЮВАННЯ МІЖНАРОДНОЇ ГОТЕЛЬНОЇ МЕРЕЖІ «HOLІDAY INN»Савченко, Анастасія
2020-12Міжнародна дистрибуція послуг готельної мережі "Rixos"Савчук- Рєпкіна, Анна
2020-12Канали збуту послуг міжнародної готельної мережі «Marriott International»Осипенко, Соломія
2020-12Корпоративна система HR-менеджменту міжнародної готельної мережі “Hilton"Онищенко, Альона
2020-12Цінові інструменти дистрибуції послуг міжнародної мережі готелів "Radisson"Новопольцев, Владислав
2020-12Інтернет маркетинг міжнародної готельної мережі Marriott International для сегменту ділового туризмуМала, Діана
2020-12МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ ЛОЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЮ «EDEM RESORT» В СЕГМЕНТІ MICE-ТУРИЗМКуровська, Аліна
2020-12ФРАНЧАЙЗИНГОВА СИСТЕМА ГОТЕЛЬНОГО ОПЕРАТОРА «РЕЙКАРТЦ ХОТЕЛ МЕНЕДЖМЕНТ» НА МІЖНАРОДНОМУ РИНКУКрижанівська, Роксолана
2020-12МІЖНАРОДНИЙ БРЕНДИНГ МЕРЕЖІ ГОТЕЛІВ «HYATT»Ковтун, Юлія
2020-12МІЖНАРОДНІ СТАНДАРТИ ЯКОСТІ ПОСЛУГ МЕРЕЖІ ГОТЕЛІВ ТА РЕСТОРАНІВ «КОНТИНЕНТ КАРТ»Дяченко, Анна
2020-12МІЖНАРОДНА СИСТЕМА ОНЛАЙН-БРОНЮВАННЯ ГОТЕЛЮ «ОПЕРА»Гавриш, Юлія
2020-12Міжнародна конкурентноспроможність готельної мережі "Accor"Вільхова, Лілія
2020-12Стратегія виходу готелю «Опера» на ринок ПольщіБибик, Вікторія
2020-12ТЕХНОЛОГІЇ МІЖНАРОДНОЇ ДИСТРИБУЦІЇ ПОСЛУГ ГОТЕЛЮ "КНЯЖА ГОРА"Архипова, Дар’я
2020-12МІЖНАРОДНИЙ БРЕНДИНГ МЕРЕЖІ ГОТЕЛІВ «RADISSON»Шинкаренко, Валерія
2020-12Розвиток готельного оператора «Прем’єр Інтернешнл» в сегменті міжнародного MICE-туризмуХоменко, Анна
2020-12Міжнародні стандарти якості послуг готельного оператора «Ramada Encore»Святюк, Орина
2020-12Міжнародна конкурентоспроможність готельної мережі "Accor" на ринку послугОнопко, Ірина
2020-12Корпоративна система бронювання готелю «Solisko» на міжнародному ринку готельних послугНовик, Діана
2020-12Стратегія виходу ресторанної мережі «СушиЯ» на ринок СловаччиниЛюбімий, Валерій
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 73