Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/3565
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетренко, Вікторія-
dc.date.accessioned2020-07-16T13:04:36Z-
dc.date.available2020-07-16T13:04:36Z-
dc.date.issued2019-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/3565-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleОптимізація структури капіталу підприємства за матеріалами публічного акціонерного товариства «Виробничо-торгова кондитерська фірма «Ласощі», м. Івано-Франківськuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:051 Економіка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петренко В.В..pdf1,6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.