Please use this identifier to cite or link to this item: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/4410
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалинка, Артема-
dc.date.accessioned2021-02-02T13:00:18Z-
dc.date.available2021-02-02T13:00:18Z-
dc.date.issued2020-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/4410-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleСТРАТЕГІЯ ІВЕНТ-МЕНЕДЖМЕНТУ РЕСТОРАНУ «CARIBBEAN CLUB», м. КИЇВuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:073 Менеджмент

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Малинка_А_1м_ВКР.pdf1,98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.