Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/451
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрасносельської, Вікторії-
dc.date.accessioned2019-10-24T13:36:21Z-
dc.date.available2019-10-24T13:36:21Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/451-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleУПРАВЛІННЯ ПОВЕДІНКОЮ СПОЖИВАЧІВ ПОСЛУГ РЕСТОРАНУ «РИБАLOVE», М. БРОВАРИ, КИЇВСЬКА ОБЛuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:073 Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
krasnoselska_2018_12.pdf2,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.