Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/4668
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖелудков, Віталій-
dc.date.accessioned2021-02-18T14:29:57Z-
dc.date.available2021-02-18T14:29:57Z-
dc.date.issued2020-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/4668-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleПсихологічні критерії професійного відбору персоналу ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:053 Психологія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Желудков_2м-4_Фемп .pdf2,93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.