181 Харчові технології Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 41
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020-12Проєкт ресторану з автентичною кухнею на 80 місць у Подільському районі м. КиєваКавальчук, Віталіна
2020-12Проект їдальні формату "Free flow" на 120 місць у м. Бровари Київської областіі із впровадженням інноваційних технологій овочевих стравІващенко, Дмитро
2020-12Проєкт кав’ярні на 50 місць у місті Бровари Київської області із впровадженням інноваційних технологій виробів із пряничного тістаКамінська, Марина
2020-12Проект етно-ресторану української кухні на 80 місць у Дніпровському районі м.Києва із впровадженням інноваційних молекулярних технологійІваненко, Інна
2020-12Проект піцерії на 50 місць формату «to go/take away» у Деснянському районі м.Києва із впровадженням інноваційних технологій борошняних виробівЗубок, Ірина
2020-12Проект шинка на 60 місць у Солом'янському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій круп'яних виробівЖурба, Ірина
2020-12Проєкт території на 100 місць у Дарницькому районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій хлібобулочних виробівГербут, Вадим
2020-12Проєкт моно-кафе на7 місць у Оболонському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій м’ясних кулінарних виробівГальонка, Карина
2020-12Проект рибного ресторану на 60 місць у м. Тернополі із впровадженням інноваційних технологій кулінарних виробів із гідробіонтівБурзак, Сніжана
2020-12Проєкт ресторану-бару німецької кухні на 70 місць у Деснянському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій січених м’ясних кулінарних виробівВасильєв, Володимир
2020-12Проект смарт-кафе на 75 місць у Подільському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій десертної продукції зниженої енергетичної цінностіСкиба, Анна
2020-12Проект моно-ресторану на 70 місць у Голосіївському районі м. Києва з впровадженням інноваційних способів обробки харчових продуктів (пакоджет)Підлипний, Володимир
2020-12Проект рибного ресторану на 80 місць у м. Одеса з впровадженням інноваційних способів обробки рибних напівфабрикатівЯремченко, Дмитро
2020-12Проект ресторану ведичної кухні на 60 місць у Печерському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій чіа-пудингівСіора, Ярослав
2020-12Проект піцерії на 50 місць у Дніпровському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій борошняних кулінарних виробівНовіков, Олексій
2020-12Проєкт ресторану за спеціальним замовленням на 60 місць у м. Кривий Ріг з впровадженням інноваційних технологій структурованої десертної продукціїМарченко, Микола
2020-12Проєкт ресторану єврейської кухні на 80 місць у м. Умань Черкаської області із впровадженням інноваційних технологій борошняних кулінарних виробівКухновець, Любов
2020-12Проєкт кафе-кондитерської на50 місць у м. Прилуки Чернігівської області з впровадженням інноваційніх технологій борошняних кондитерських виробівМалоголова, Аліна
2020-12Проєкт кафе-пекарні на 60 місць у Шевченківському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій хлібобулочних виробівКратюк, Олександра
2020-12Проєкт гастро-ресторану на 80 місць у м. Рівно з впровадженням інноваційних технологій м’ясних виробів спеціального призначенняГригор’єв, Олексій
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 41