Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/504
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПацери, Антона-
dc.date.accessioned2019-11-01T12:17:02Z-
dc.date.available2019-11-01T12:17:02Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/504-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleУПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПОСЛУГ ГОТЕЛЮ «RADISSON BLU», М. КИЇВuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:073 Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пацера_ВКР.pdf2,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.