Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/508
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСвищук, Олени-
dc.date.accessioned2019-11-01T12:17:52Z-
dc.date.available2019-11-01T12:17:52Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/508-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleСТРАТЕГІЯ УПРАВЛІННЯ РЕСТОРАНОМ «ПЕТРОВСЬКИЙ БРОВАР, М.КИЇВuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:073 Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Свищук Л.pdf1,96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.