Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/5169
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГригор’єв, Олексій-
dc.date.accessioned2021-05-31T13:38:06Z-
dc.date.available2021-05-31T13:38:06Z-
dc.date.issued2020-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/5169-
dc.descriptionВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТuk_UA
dc.titleПроєкт гастро-ресторану на 80 місць у м. Рівно з впровадженням інноваційних технологій м’ясних виробів спеціального призначенняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Григор'єв Олексій.pdf2,66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.