Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/5177Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Підлипний, Володимир | - |
| dc.date.accessioned | 2021-05-31T13:39:17Z | - |
| dc.date.available | 2021-05-31T13:39:17Z | - |
| dc.date.issued | 2020-12 | - |
| dc.identifier.uri | http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/5177 | - |
| dc.description | ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЕКТ | uk_UA |
| dc.title | Проект моно-ресторану на 70 місць у Голосіївському районі м. Києва з впровадженням інноваційних способів обробки харчових продуктів (пакоджет) | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Підлипний В.С..pdf | 5,85 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.