Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/5180
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБурзак, Сніжана-
dc.date.accessioned2021-05-31T13:39:46Z-
dc.date.available2021-05-31T13:39:46Z-
dc.date.issued2020-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/5180-
dc.descriptionВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТuk_UA
dc.titleПроект рибного ресторану на 60 місць у м. Тернополі із впровадженням інноваційних технологій кулінарних виробів із гідробіонтівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бурзак.pdf5,1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.