Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/5186| Назва: | Проєкт кав’ярні на 50 місць у місті Бровари Київської області із впровадженням інноваційних технологій виробів із пряничного тіста |
| Автори: | Камінська, Марина |
| Дата публікації: | гру-2020 |
| Опис: | ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТ |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/5186 |
| Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Камінська.pdf | 6,86 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.