Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/5190| Назва: | Проект кафе десертного на 50 місць у Подільському районі м. Києва із вповадженням інноваційних технологій десертної продукції |
| Автори: | Куліш, Анна |
| Дата публікації: | гру-2020 |
| Опис: | ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЕКТ |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/5190 |
| Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Куліш.pdf | 9,46 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.