Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/5218
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрасатюк, Олександр-
dc.date.accessioned2021-05-31T13:52:20Z-
dc.date.available2021-05-31T13:52:20Z-
dc.date.issued2020-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/5218-
dc.descriptionВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТuk_UA
dc.titleПроект крафтового виробництва борошняних кулінарних виробів у Святошинському районі у м. Київuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Красатюк.pdf7,82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.