Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/5218
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Красатюк, Олександр | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-31T13:52:20Z | - |
dc.date.available | 2021-05-31T13:52:20Z | - |
dc.date.issued | 2020-12 | - |
dc.identifier.uri | http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/5218 | - |
dc.description | ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТ | uk_UA |
dc.title | Проект крафтового виробництва борошняних кулінарних виробів у Святошинському районі у м. Київ | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Красатюк.pdf | 7,82 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.