181 Харчові технології Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 201 до 215 з 215
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018-12Проект трапезної на 80 місць у м. Монастирище Черкаської областіБондар, Віта
2018-12Проект їдальні формату "Free flow" на 100 місць у м. Вишгород Київської областіБіжовець, Юлія
2018-12Проект дитячого кафе на 50 місць в Дарницькому районі м. КиєваБайда, Вікторія
2018-12Проект кафе десертного на 75 місць у Деснянському районі м. КиєваТретяк, Олена
2018-12Проект трапезної на 100 місць у Голосіївському районі м. КиєваТолкач, Артем
2018-12Проект кав'ярні на 60 місць у Печерському районі м. КиєваЩетініної, Анни
2018-12Проект ресторану авторської кухні класу люкс на 100 місць у Печерському районі м. КиєваСавчук, Юлія
2018-12ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 50 МІСЦЬ З ОРГАНІЗАЦІЄЮ ФОРМАТУ "TO GO / TAKE AWAY " У ПОДІЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ М. КИЄВАРахубовського, Максима
2018-12Проект спеціалізованої закусочної на 60 місць у Солом'янському районі м. КиєваПетренко, Богдан
2018-12ПРОЕКТ РЕКОНСТРУКЦІЇ ЇДАЛЬНІ НАВЧАЛЬНО- ВИРОБНИЧОГО ОБ'ЄДНАННЯ КНТЕУ (КОРПУС Д)Окунєва, Дарина
2018-12Ресторан європейської кухні на 70 місць у Дарницькому районі м.КиєваОберемка, Вадима
2018-12Проект кафе пекарні на 50 місць у Дарницькому районі м. КиєваХолостих, Юля
2018-12Проект кафе молодіжного на 75місць у м.Боярка Київської областіГав'яда, Михайло
2018-12Проект спеціалізованого ресторану на 80 місць у Шевченківському районі м.КиєваБородань, Юлія
2018-12ПРОЕКТ РЕСТОРАН-БАРУ МЕКСИКАНСЬКОЇ КУХНІ НА 110 МІСЦЬ У ПОДІЛЬСЬКОМ УРАЙОНІ М.КИЄВАБездєнєжних, Сергій
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 201 до 215 з 215