Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/5613
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІванчук, Валерій-
dc.date.accessioned2022-01-31T12:44:24Z-
dc.date.available2022-01-31T12:44:24Z-
dc.date.issued2021-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/5613-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleCТPAТEГIЯ КOНКУPEНТOCПPOМOЖНOCТI РЕСТОРАНУ «ПРАГА», м. КИЇВuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:073 Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Іванчук_ВКР_1м_ден_ГРМ.pdf1,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.