Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/5624
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБерезовська, Олександра-
dc.date.accessioned2022-01-31T12:46:34Z-
dc.date.available2022-01-31T12:46:34Z-
dc.date.issued2021-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/5624-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleСтратегія конкурентоспроможності ресторану «Хінкальня GOGI», м. Київuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:073 Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Березовська_Каленська_1м_заочна_ВКР.pdf1,68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.