Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/5643
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пелимська, Євгенія | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-31T12:54:48Z | - |
dc.date.available | 2022-01-31T12:54:48Z | - |
dc.date.issued | 2021-12 | - |
dc.identifier.uri | http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/5643 | - |
dc.description | ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА | uk_UA |
dc.title | ІННОВАЦІЙНА СТРАТЕГІЯ РЕСТОРАНУ «ОАЗИС», м. РОМНИ, СУМСЬКА ОБЛ. | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 073 Менеджмент |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пелимська_ВКР_1м_ГРМ_заочн.pdf | 1,89 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.