Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/5648
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТарадай, Валерії-
dc.date.accessioned2022-01-31T12:55:21Z-
dc.date.available2022-01-31T12:55:21Z-
dc.date.issued2021-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/5648-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleОцінювання фахових компетентностей персоналу ресторан «Меланж», м.Київuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:073 Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тaрaдaй_1мз.pdf6,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.