Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/5667| Назва: | ІНТЕГРОВАНІ ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ БРОНЮВАННЯ ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНОЇ МЕРЕЖІ «HYATT» |
| Автори: | Колесник, Анна |
| Дата публікації: | гру-2021 |
| Опис: | ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/5667 |
| Розташовується у зібраннях: | 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Колесник_ВКР_7м_заочка_МГБ.pdf | 2,25 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.