Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/6318
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗаєць, Богдан-
dc.date.accessioned2022-07-01T11:42:27Z-
dc.date.available2022-07-01T11:42:27Z-
dc.date.issued2021-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/6318-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleСтратегії взаємовідносин з VIP – споживачами ресторану «Княжий», м. Коростень, Житомирська областьuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:241 Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Заєць_3м_денна_ВКР.pdf4,84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.