Please use this identifier to cite or link to this item: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/6318
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗаєць, Богдан-
dc.date.accessioned2022-07-01T11:42:27Z-
dc.date.available2022-07-01T11:42:27Z-
dc.date.issued2021-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/6318-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleСтратегії взаємовідносин з VIP – споживачами ресторану «Княжий», м. Коростень, Житомирська областьuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:241 Готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Заєць_3м_денна_ВКР.pdf4,84 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.