Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/6324
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калашник, Єлизавета | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-01T11:43:49Z | - |
dc.date.available | 2022-07-01T11:43:49Z | - |
dc.date.issued | 2021-12 | - |
dc.identifier.uri | http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/6324 | - |
dc.description | ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА | uk_UA |
dc.title | СЕРВІСНІ ІННОВАЦІЇ ДЛЯ СЕГМЕНТІВ VIP СПОЖИВАЧІВ КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКОЇ «ЛЬВІВСЬКІ КРУАСАНИ», м. КИЇВ | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Калашник-ВКР-Лакшері_2м_заочн.pdf | 4,32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.