Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/6919
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГончаренко, Дмитро-
dc.date.accessioned2023-08-02T12:08:44Z-
dc.date.available2023-08-02T12:08:44Z-
dc.date.issued2022-02-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/6919-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleСИСТЕМА КРОСС-КУЛЬТУРНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ «FRAU ROSA», М. КИЇВuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:073 Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гончаренко Д.pdf3,98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.