Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/6927
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШуміцький, Богдан-
dc.date.accessioned2023-08-02T12:10:20Z-
dc.date.available2023-08-02T12:10:20Z-
dc.date.issued2022-02-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/6927-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleСистема операційного менеджменту суб’єкта ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:073 Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шуміцький Б.pdf4,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.