Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/7098
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЩепіна, Анна-
dc.date.accessioned2023-09-04T18:09:58Z-
dc.date.available2023-09-04T18:09:58Z-
dc.date.issued2022-02-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7098-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ ТУШКОВАНИХ СТРАВ ІЗ М’ЯСА БАРАНИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У М’ЯСНОМУ РЕСТОРАНІ НА 50 МІСЦЬuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Щепіна.docx.pdf4,4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.