Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/7920
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Покрачко, Марина | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-29T14:45:00Z | - |
dc.date.available | 2023-12-29T14:45:00Z | - |
dc.date.issued | 2023-02 | - |
dc.identifier.uri | http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7920 | - |
dc.description | ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА | uk_UA |
dc.title | ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Покрачко Марина Вікторівна.pdf | 7,85 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.