Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/7923
Назва: Система взаємозв’язків суб’єкта ресторанного бізнесу
Автори: Радченко, Анастасія
Дата публікації: лют-2023
Опис: ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7923
Розташовується у зібраннях:241 Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Радченко Анастасія Вікторівна.pdf4,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.