Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/7963
Назва: Управління корпоративною культурою суб'єкта ресторанного бізнесу
Автори: Козачок, Галина
Дата публікації: лют-2023
Опис: ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТ А
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7963
Розташовується у зібраннях:073 Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Козачок Галина Ігорівна.pdf4,72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.