Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/7966
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКопилова, Мар'яна-
dc.date.accessioned2024-01-31T22:34:17Z-
dc.date.available2024-01-31T22:34:17Z-
dc.date.issued2023-02-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7966-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleУправління корпоративною культурою суб'єкта ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:073 Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Копилова Мар’яна Олексіївна.pdf4,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.