Please use this identifier to cite or link to this item: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/7968
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛюбченко, Вікторія-
dc.date.accessioned2024-01-31T22:34:46Z-
dc.date.available2024-01-31T22:34:46Z-
dc.date.issued2023-02-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7968-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleСТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В ПОВОЄННИЙ ПЕРІОДuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:073 Менеджмент

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Любченко_Вікторія_Відредаговано.pdf4,36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.