Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/7968
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛюбченко, Вікторія-
dc.date.accessioned2024-01-31T22:34:46Z-
dc.date.available2024-01-31T22:34:46Z-
dc.date.issued2023-02-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7968-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleСТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В ПОВОЄННИЙ ПЕРІОДuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:073 Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Любченко_Вікторія_Відредаговано.pdf4,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.