Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/7979
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСвистун, Валіерія-
dc.date.accessioned2024-01-31T22:36:42Z-
dc.date.available2024-01-31T22:36:42Z-
dc.date.issued2023-02-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7979-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleФормування організаційної культури суб’єкта ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:073 Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Свистун Валерія Валеріївна.pdf4,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.