Please use this identifier to cite or link to this item: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/7982
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТкаченко, Ярослав-
dc.date.accessioned2024-01-31T22:38:42Z-
dc.date.available2024-01-31T22:38:42Z-
dc.date.issued2023-02-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7982-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleФОРМУВАННЯ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ СУБ’ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:073 Менеджмент

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ткаченко Ярослав Максимович.pdf4,09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.