Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/868
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГмиріна, Ірина-
dc.date.accessioned2020-01-13T11:40:39Z-
dc.date.available2020-01-13T11:40:39Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/868-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА (ПРОЕКТ)uk_UA
dc.titleПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ КЛІЄНТООРІЄНТОВАНОЇ ВЗАЄМОДІЇ ПРАЦІВНИКІВ РЕСТОРАНУuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:053 Психологія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гмиріна Ірина Вікторівна.pdf4,95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.