Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8795
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГладишко, Тетяна-
dc.date.accessioned2024-04-30T11:13:47Z-
dc.date.available2024-04-30T11:13:47Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.urihttp://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8795-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleРозроблення гастрономічного туру територією Емілія-Романія (Італія) та його просування на ринку Україниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:242 Туризм

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВКР Гладишко Т.О 4-19.pdf5,69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.