Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8814
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГінжелюк, Юлія-
dc.date.accessioned2024-04-30T11:21:33Z-
dc.date.available2024-04-30T11:21:33Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.urihttp://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8814-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleРозроблення гастрономічного туру територією Іспанії та організація його ефективної реалізації на ринку Україниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:242 Туризм

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4-21 Гінжелюк Ю.О_.pdf6,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.