Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8854
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДрузь, Данило-
dc.date.accessioned2024-05-31T11:06:44Z-
dc.date.available2024-05-31T11:06:44Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.urihttp://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8854-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleХАРАКТЕРИСТИКА МЕТОДІВ ПОЛОЛАННЯ ПРОФЕСІЙНОГО ВИГОРЯННЯ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТУ ГОТЕЛЬНО/ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:073 Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Друзь Данило Сергійович.pdf4,61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.