Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8888
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМякушко, Анастасія-
dc.date.accessioned2024-05-31T12:59:45Z-
dc.date.available2024-05-31T12:59:45Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.urihttp://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8888-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleМетоди управління персоналом суб'єкта ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:073 Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мякушко Анастасія Сергіївна.pdf4,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.