Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8894
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСерьогіна, Аліна-
dc.date.accessioned2024-05-31T13:02:57Z-
dc.date.available2024-05-31T13:02:57Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.urihttp://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8894-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleСТРАТЕГІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:073 Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Серьогіна Аліна Вадимівна.pdf5,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.