Please use this identifier to cite or link to this item: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8899
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЦимбалюк, Костянтин-
dc.date.accessioned2024-05-31T13:04:11Z-
dc.date.available2024-05-31T13:04:11Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.urihttp://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8899-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleСТРАТЕГІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:073 Менеджмент

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Цимбалюк Костянтин Георгійович.pdf4,32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.