Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8921
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кухар, Лідія | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-31T13:13:08Z | - |
dc.date.available | 2024-05-31T13:13:08Z | - |
dc.date.issued | 2023-06 | - |
dc.identifier.uri | http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8921 | - |
dc.description | ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА | uk_UA |
dc.title | МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 073 Менеджмент |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кухар Лілія Сергіївна.pdf | 4,26 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.