Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 411-420 зі 9048.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018-12ПРОДУКТОВА ПОЛІТИКА ГАСТРО-БАРУ «РЕБРА І КОТЛЕТИ»Колісник, Софії
2018-12КАДРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ РЕСТОРАНУ «МУСТ», М. КИЇВШарлая, Андрія
2018-12«УПРАВЛІНСЬКІ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРСОНАЛІЗАЦІЇ ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ «БІГСТРІТ»Гринчука, Владислава
2018-12«Розвиток корпоративних цінностей готелю «InterСontinental», м. Київ»Гайструк, Олександри
2018-12«ПРОДУКТОВІ СТРАТЕГІЇ РЕСТОРАНУ «ЛЮДИ.CASUALFOOD», М.КИЇВГаркавої, Анастасії
2018-12«СТЕЙКХОЛДЕР-МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЮ HYATTREGENCY», М.КИЇВБулатової, Ярослави
2018-12ІНТЕРНЕТ ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ ГОТЕЛЕМ «ALFAVITO HOTEL», М. КИЇВСазонова, Марина
2018-12КOPПOPAТИВНE УПPAВЛIННЯ ГOТEЛЬНИМ КOМПЛEКСOМ «ТУPИСТ», М.КИЇВБeзлюднoгo, Тимуpa
2018-12ІВЕНТ-МЕНЕДЖМЕНТ РЕСТОРАНУ «ПРОХОДИМЕЦЬ», М. КИЇВЧорній, Христини
2018-12СТPAТЕГIЯ ПОЗИЦIЮВAННЯ ПОСЛУГ PЕСТОPAНУ «CHICKEN KYIV», М. КИЇВГумен, Aнaстaсiї