Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 421-430 зі 9048.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018-12«ІННОВАЦІЙНА СТРАТЕГІЯ ГОТЕЛЮ ПРЕМ’ЄР ПАЛАЦ»Демчук, Юлія
2018-12УПРАВЛІННЯ ПОВЕДІНКОЮ СПОЖИВАЧІВ ПОСЛУГ РЕСТОРАНУ «РИБАLOVE», М. БРОВАРИ, КИЇВСЬКА ОБЛКрасносельської, Вікторії
2018-12УПРАВЛІННЯ БІЗНЕС-ПРОЦЕСАМИ РЕСТОРАНУ «ФЕРМЕР», М. БРОВАРИ, КИЇВСЬКА ОБЛКарандія, Владислава
2018-12УПPAВЛIННЯ КOPПOPAТИВНИМИ PИНКOВИМИ СEГМEНТAМИ ГOТEЛЮ «HYATT REGENCY», М.КИЇВКoсoвськoї, Тeтяни
2018-12Стратегія управління персоналом готелю «Україна», м. КиївКотовська, Стефанія
2018-12СТРАТЕГІЯ ДИВЕРСИФІКАЦІЇ ПОСЛУГ ГОТЕЛЮ «ТЕРРА НОВА», СЕЛО ГАТНЕ.Иваніна, Ігоря
2018-12СТРАТЕГІЯ ІВЕНТИВНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ ГОТЕЛЮ «ДРУЖБА», М. КИЇВІзваріна, Андрія
2018-12CRM-СТРАТЕГІЯ ГОТЕЛЮ «IBIS KIEV CITY CENTER», М.КИЇВГрабовського, Дмитра
2018-12Управління бізнес-процесами ресторану «Ланселот» м. КиївКінчур, Олена
2018-12БPEНД-МEНEДЖМEНТ ГOТEЛЮ «ПPEЗИДEНТ», М.КИЇВГуpiнa, Дeнисa